dinsdag 20 februari 2018
Paar weken geleden ben ik begonnen met deze schilderij. PASEN Voor in de kerk speciaal voor Pasen Dankbaarheid wat Jezus voor mij gedaan heeft .... Ik wilde nog even wachten om te laten zien hier.
SCHILDERIJ : VRIJ GEKOCHT

Even geleden begonnen met deze mixed media schilderij. VERSCHILLENDE LEUKE TECHNIEKEN GEBRUIKT.
TEKST SCHILDERIJ : DANKBAAR.Schilderij is klaar super blij mee ........Tekst Vrijheid .....Bemoediging teksten in verwerkt.


Yeah schilderij is klaar, ik ben er HAPPY mee.
Schilderij: vruchten van de Geest
Psalm 1:3
Hij zal zijn als een boom,
geplant aan stromend water.
Op tijd draagt hij vrucht,
zijn bladeren verdorren niet.
Alles wat hij doet komt tot bloei.
Ik heb een magnolia boom gemaakt met gouden taken en wortels De magnolia bloemen, eerst zijn het kleine bloemknopjes en ze worden steeds groter door de warmte van de zon en de hoeveelheid water. En uiteindelijk komt het tot bloei.

Volgende schilderij 
Twee op zet stappen gedaan foto 1 een laagje er op en contouren , wat het gaat worden en foto 2 verder volgende stap uit gewerkt. Volgende keer verder .Want ik ga me bezig houden met een anderen project waar ik ook heel veel zin in heeft nu nog een leeg doek maar dat komt wel goed.
SCHILDERIJ : Tekst ' Gelukkig ' vertrouwt op de Heer
WIE goed luistert, zal het goed vergaan, wie op de HEER vertrouwt, is gelukkig.
Spreuken 16:20Schilderij ....LOVE....

Schilderij 
Tekst: Als een hert dat verlangt naar water.
OPWEKKING 281


Schilderij Faith.....Ik ben er super blij mee dat het gelukt is hoe ik het in gedachten had en de tekst bij gevoegd....Faith is simply confidence in the trustworthiness of GodYeah mijn schilderij is klaar ben zo super blij mee met deze bemoediging schilderij.
Tekst schilderij : KRACHT VAN GOD LIEFDE.
Ik voel u kracht, en stijg op als een arend. Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw geest, en de kracht van uw liefde. OPWEKKING 488

Ik heb iets leuks te vertellen ik werd gevraagd Door Eigenaressen schrijfster van Waardevolenuniek om stukje over mijn zelf te schrijven. ik vond het een eer dat ik dat mag doen. Wil je het lezen? klik dan op de link http://waardevolenuniek.nl/home/
  


Even wat anders gedaan toen, Jutte op doek gespannen en daarop bezig geweest met wat verf en leuke frutsels.
TEKST:He will cover you with his feathers,
and under his wings you will find refuge.....Psalm 91:4schilderij uit de oude doos van paar jaar geleden😀 Met de tekst: Breathing in your grace breathing out your praise , Ook leuk portretjes,te tekenen.Een tijdje geleden had deze Mixed media schilderij gemaakt. met de tekst Be Happy.....
Wees altijd blij. Filippenzen 4:4Deze schilderij kwam ik nog tegen in mijn afbeeldingen wat ik paar jaar geleden had gemaakt maar nog niet had gepost hier.
Hij leidt mij naar rustige wateren.
Soms kan het zo stormen in het leven. En dan blijven vertrouwen en bidden dat Jezus je leidt naar rustige wateren.
Marcus 4:39-40 Hij stond op en riep tegen de wind dat hij stil moest zijn. Tegen de golven zei hij: 'kalm, wees rustig. De wind ging liggen en de golven bedaarden.


Faith does not make things easy it make them possible.
Geloof#Vertrouwen#ElkaarLiefHebben#Delen#


Een schilderij gemaakt een persoonlijk
Bemoediging. Waar veel is op te zien met betekenis.
Ik had een schilderij gemaakt met titel ....JESUS SAID I AM THE LIGHT OF THE WORLD Johannes 8:2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten